МАСАЖА НА ГРАДСКОМ БАЗЕНУ УЖИЦЕ

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Поштовани корисници, на Градском базену Ужице можете користити услуге масаже коју пружа мануелни терапеут - масер. Телефон за заказивање термина и свих обавештења можете добити на 3527-100 и 062-1863802

MASAZA

ВЕЧЕРАС ЦИРКУС "АФРИКАНО" У УЖИЦУ

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Циркус "AFRIKANO" гостоваће вечерас у Ужицу.  Циркусна представа одиграће се у хали спортова у Ужицу вечерас у 19,30 часова. Улазница је 250 динара. Дођите да уживате у прелепој циркусној представи.

4

ОД ДАНАС СА РАДОМ НАСТАВИО ГРАДСКИ БАЗЕН УЖИЦЕ

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Градски базен Ужице данас је наставио са радом после планираног редовног годишњих чишћења, замене воде и дезинфекције. Радно време Градског базена је као и до сада, сваки дан у години од 08-24 часова, и на њему можете користи услуге базена, обуке непливача, сауне, масаже, татами сале, стоног тениса, услуге Спорт кафића са новим садржајима (билијар, пикадо, стони фудбал). Све додатне информације можете добити на телефон 3527-100 Чекамо Вас.

 

OД 12. СЕПТЕМБРА НАСТАВЉА СА РАДОМ ГРАДСКИ БАЗЕН УЖИЦЕ

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Поштовани корисници услуга, од понедељка 12. септембра 2016. године, Градски базен Ужице наставља са радом. Базен је привремено био затворен због планираних годишњих радова и замене воде. На градскон базену почела је примена зимског ценовника, тако да је преподневна карта од 08-12 часова 150 динара, поподневна од 12-24 часова 200 динара, сауна+базен је 350 динара. А сауна + базен+масажа 800 динара. Радно време Градског базена је као и до сада, сваки дан у години од 08-24 часова, и на њему можете користи услуге базена, обуке непливача, сауне, масаже, татами сале, стоног тениса, услуге Спорт кафића са новим садржајима (билијар, пикадо, стони фудбал). Све додатне информације можете добити на телефон 3527-100
Зимски ценовник можете погледати ОВДЕ


ОД 1. СЕПТЕМБРА ПРИВРЕМЕНО СЕ ЗАТВАРА ГРАДСКИ БАЗЕН УЖИЦЕ

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Поштовани, због годишњег чишћења, дезинфекције и замене воде на Градском базену Ужице, а на основу члана 16. став 1. тачка 6. Правилника о условима за обављање спортских делатности, обавештавамо све кориснике услуга да ће Градски базен Ужице бити привремено затворен од 1. септембра до завршетка планираних радова ( Планирано затварање на 12 дана ). Јавност ћемо благовремено обавестити о тачном почетку рада базена.

IMG 0767

Члан 16. став 1. тачка 6. Правилник о условима за обављање спортских делатности: (Установа и привредно друштво које управља купалиштем треба да обављања годишњег преглед купалишта пре почетка рада сезонских купалишта, односно најмање једанпут годишње за затворена (унутрашња) купалишта која раде целе године, а који се састоји од: пражњења и дезинфекције базена те припадајућих пратећих простора; провери исправност и поправи тушеве, санитарне и друге инсталације, уређаје, 28 опрему и техничка постројења; провери исправност и поправи санитарне просторије, свлачионице и остале пратеће просторије )

Хвала на разумевању.

ЈП “ВЕЛИКИ ПАРК”

СПОРТСКИ ДАН НА ГРАДСКОМ БАЗЕНУ УЖИЦЕ

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Спортски дан на Градском базену Ужице одржаће се у уторак 16. августа 2016. године. Све пријаве могу се донети лично у Спортски савез Ужице ( телефон: 3517 904) или пријавом на email: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Право учешћа имају сви заинтересовани грађани. УЛАЗ НА ТРИБИНЕ СЛОБОДАН! 
ИНФО: https://www.facebook.com/events/614184048743227/

 

Поткатегорије