ОДРЖАН МЕМОРИЈАЛНИ ТУРНИР "СРБО СТАМЕНКОВИЋ"

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn


Srbo Pehar za pobednika ekipa 640x400

У конкуренцији шест екипа које су се такмичиле на трећем Меморијалном турниру „Србољуб Србо Стаменковћ, назив најбољег по други пут освојила је екипа Будућности из Подгорице. Она је у финалу савладала београдски Партизан са 2:1, док је треће освојила екипа Србови пријатељи која је у борби за треће место била боља у извођењу пенала од Црвене Звезде.

За најбољег играча турнира проглашен је Бранко Брновић из Будућности, Лучић је проглашен за најбољег голмана, док је најбољи стрелац Бојан Живковић.

 Србо Небојша СтаменковићЗа екипу Црвене Звезде наступао је и Србов син Небојша Стаменковић који је истакао да је срећан што се и после толико година сви са симпатијама сећају његовог оца:

-Могу заиста да будем поносан и у име породице се захвалим свима који су дошли да очувају успомену на мог оца. Ово је тек трећа година да га оганизујемо и сваке године је све бољи и бољи. Верујем да ћемо у некој будућности на неки начин и подмладити турнир, да ће се овде поред ветерана окупити и „неки нови клинци“. Публика је дошла да нас подржи и хвала им за то.

Србо Бранко БрновицТим Будућности до победе предводио је Бранко Брновић који није скривао радост због чињенице да су по други пут подигли победнички пехар:

-Велика је част и задовољство играти овде у Великом парку и на тај начин евоцирати успомену на једну истинску фудбалску легенду какав је Србо био. И убудуће ћемо се сигурно одазивати и оваквим и сличним позивима.

Србо Дарко БелојевицУжичанин у редовима Партизана, голман Дарко Белојевић такође признаје да на оваквим турнирима није битно ко је победник:

-Србо је био мајстор игре на петопарцу и зато је овај турнир начин да сачувамо успомену на легенду. Ужичани су заиста волели Срба, а он још више своје Ужице.

 

Извор:инфоера.рс