ВИТЕЗОВИ ПАЛИ У ВЕЛИКОМ ПАРКУ

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Pozdrav na tajm autu


Целу утакмицу су домаћи имали малу предност, гости су сустизали, али нису ни у једном сету престигли Ужичане. Играчи домаћег тима су само на моменте играли одлично, а већи део утакмице су чекали да се гости сами предају. Чињеница је да су играчи Ужица мислима већ у Новом Саду, где их очекује “утакмица сезоне”, против другопласиране екипе Прве Б лиге. Ипак, у Великом парку је требало завршити утакмицу против екипе из Куршумлије, пред домаћом публиком која је у великом броју дошла да подржи своје љубимце.

 Симоновић (примач гостију) у нападу против блока Ненадић – Бетић
У завршницама сетова било је најузбудљивије и тада се играла најбоља одбојка. Последњи поен на утакмици освојио је примач Ужица Ћирковић сјајним смечем и тако оверио осму узастопну победу Ужица у Првој Б лиги.

Договор Ужичана на паузи уочи другог сета
Петнаесто коло Прве Б лиге је донело неочекиван пораз Новосађана у Зајечару. Захваљујући победи Ужичана над “витезовима” и поразу Новог Сада, на врху Прве Б лиге се мало закувало, али је редослед прве четири екипе остао исти. У наредном колу у Новом Саду, у малој дворани СПЕНС-а, игра се дерби Нови Сад – Ужице. Утакмица се игра у недељу, 18. фебруара 2018. године, са почетком у 18 часова.

Стручни штаб Ужица је очекивао 3 бода на утакмици против Топличких Витезова
Извор:ок-узице.цом